Quintus and the Absent Truth Review (PS5)

Quintus and the Absent Truth Review (PS5) Іноді казка перед сном потребує додаткового, щоб зацікавити дитину. Що ж, хоррор — гарне місце для початку, чи не так? Звичайно, більшість батьків, які читають своїм дітям жахливі історії, ймовірно, закінчуються нічним нетриманням сечі та кошмарами. Квінт і відсутня істина хотів додати до пригоди нових гострих відчуттів! То чи ця казка на ніч добре завершується для молодих? Або це просто викликає кошмари та нещасні випадки у ванній? Давай дізнаємось! - Maxpapers

Іноді казка перед сном потребує додаткового, щоб зацікавити дитину. Що ж, хоррор — гарне місце для початку, чи не так? Звичайно, більшість батьків, які читають своїм дітям жахливі історії, ймовірно, закінчуються нічним нетриманням сечі та кошмарами. Квінт і відсутня істина хотів додати до пригоди нових гострих відчуттів! То чи ця казка на ніч добре завершується для молодих? Або це просто викликає кошмари та нещасні випадки у ванній? Давай дізнаємось!

Про мишей і людей

Я припускаю, що навіть Ерл де Дарквуд повинен був десь почати скромно.

Незважаючи на те, що сюжет має пару акуратних моментів і обертається досить чітко, зрештою ви отримуєте щось довжиною дитячої казки. Ви граєте за Алана, відомого піаніста, який втратив зв’язок, чию дочку Лідію щойно викрали. Ви наважуєтеся на Andromeda Records, звукозаписний лейбл, який спонсорував вас і вашу нині померлу дружину. Візьміть Квінтуса, свого компаньйона-мишу, ви вирушаєте в глибини звукозаписного лейблу, щоб спробувати з’ясувати, де ваша дочка і як її врятувати. Озираючись на це назад, я бачу, що він має химерний, але напівстабільний сюжет, але це дало мені відчуття, що я пропустив багато деталей. Це було схоже на спробу зрозуміти суть тривалого серіалу, лише переглядаючи підсумки епізодів. Цього достатньо, щоб рухатися вперед, але поїздка закінчується задовго до того, як ви відчуєте, що щось сталося насправді, і вам здається, що в історії було багато іншого, що ви просто десь пропустили.

Що стосується графіки та атмосфери, то головне Квінт і відсутня істина це спроба стріляти за принципом «менше – краще». Певною мірою це виходить. Хоча декого може турбувати похмуре середовище, коли світла недостатньо, я б стверджував, що монотонна колірна схема робить її більш помітною, і цей унікальний художній стиль був тим, що привернуло мене до гри в першу чергу. Можливо, вони могли б додати лише кілька деталей і яскравих вторинних кольорів тут і там, але це не жахливий шлях. Просто майте на увазі, що світ справді виглядає похмурим і похмурим, коли ви занурюєтеся в цю пригоду.

See also  FIFA: Will Denver host World Cup Games? We'll find out in June

Тим не менш, середовище почало справді розвалюватися, коли в справу втягується Квінтус. Гра за мишу означає, що ви зменшуєтеся, а середовище стає більшим. Це робить обхід тепер уже надрозмірних середовищ відверто втомливим. Ви дійсно не усвідомлюєте, наскільки позбавлене деталей ваше оточення, доки не витратите три хвилини, щоб просто дістатися до іншого кінця кімнати. Я не знаю про вас, але миші, яких я бачив, як бігають у моєму гаражі, можуть тягнути дупу досить швидко, і все ж Квінтус тут отримує пристойну пробіжку. Дозвіл для швидшого обходу також піде на користь гри, оскільки це зробить страх від стрибка, хоч би ми його не фанати, більш виразним і приголомшливим, як і повинно бути.

Фактор хутра

Різдвяні Криттери раді вітати свого нового поповнення в родині. Слава дияволу!

Квінт і відсутня істина пробував свої сили в жахах, але я просто не відчував цього. Звичайно, дружина Алана мене добре налякала, але це все. Зрештою вона виглядала як виноска, і єдине, що нагадало мені, що це могло бути на тему жахів, це поклоніння сатані. Навіть тоді здавалося, що це настільки применшено, що я часто відчував, ніби це надто близько до дитячої сторони речей. Звичайно, це має бути естетика історії жахів на ніч, але, незважаючи на весь акцент на жахах, вона ніколи не здавалася настільки поширеною.

Далі йде аудіо, і я визнаю, що бачу тут деякі слабкі місця. Персонаж, за якого ви граєте, Алан, не зовсім має емоційний діапазон, очікуваний для того, що тут потрібно. Він виглядає дещо безглуздим і без реального емоційного діапазону. Те саме стосується його дружини, у якої не так багато голосових ліній, але ви також можете почути відсутність емоційного тону. Дійсно, усі голоси здаються дещо щільними та не бажають зайти настільки далеко, щоб справити якийсь тривалий емоційний вплив. Зрештою, це залишає бажати кращого, і в найкращому вигляді було прохідним.

See also  Док-станція Orion Switch дозволяє грати будь-де на 11,6-дюймовому екрані

Що стосується музики, я б хотів, щоб на неї приділили трохи більше часу. Оскільки Алан був досить досвідченим піаністом, я сподівався, що фортепіано буде трохи помітнішим. Хоча це варте, бувають моменти, коли він йде далеко вниз по октавах, створюючи відчуття майже гуркоту напруги, і це те, що я шукав. Інший раз це просто не спрацювало, залишивши порожнечу, яку, на мою думку, краще було б витратити на щось, що відбувається, щоб підкреслити сцени. Це стосується не лише фортепіано. У грі мені сказали, що дружина Алана була блискучою скрипалькою, але її зовнішність ніколи не була відзначена нічим іншим, окрім пари лякаючих нот. Я відчуваю, що вона мала розділити напругу, яку відчував сам Алан у музичному плані. Справжня ганьба, оскільки це могло б додати набагато більше до плоских емоційних послідовностей.

Хвіст найкраще залишити на полицю

Наприкінці гри я дійсно відчув, що могло бути набагато більше Квінт і відсутня істина. Акторська гра здалася пласкою, теми не були такими конкретизованими, як мали б бути, і єдине справді страшне тут те, наскільки коротким був весь досвід. Мені дуже хотілося, щоб це вдалося, оскільки художній стиль привніс певний унікальний потенціал, але, на жаль, досвід потребує набагато більше вдосконалення, щоб бути таким же цікавим у виконанні, як це було в передумові.

Остаточний вердикт 2/5

Доступно на: PS5 (переглянуто). Steam, Nintendo Switch, PS4, Xbox One і Series S|X; Видавець: eastasiasoft; Розробник: Wreck Tangle Games; Кількість гравців: 1; Випущено: 5 липня 2022 р.; Рекомендована роздрібна ціна: $9,99

Повне розкриття інформації: Видавець надав рецензійну копію Квінта та відсутньої істини.